hírek

2016. szeptember 14. szerda

Éles vita volt a migránsválságról az Európai Parlamentben

A menekültek és migránsok tömeges mozgásával foglalkozó, magas szintű ENSZ-csúcstalálkozót rendeznek folyó év szeptember 19-én Washingtonban. Erre néz az Európai Bizottság alelnökének, az Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselőjének az a nyilatkozata, melynek vitájára szeptember 13-án este került sor az Európai Parlamentben.
2016. szeptember 12. hétfő

Átadták a Tőkés László Alapítvány díját Kisvárdán

Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész kapta idén a Tőkés-díjat. Az elismerést hálaadó istentisztelettel egybekötött nyilvános kuratóriumi ülésen adták át szeptember 11-én a kisvárdai református templomban.
2016. augusztus 12. péntek

Az erdélyi magyar állampolgárok vegyenek részt a népszavazáson!

Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke Csomortányi Istvánnak, az Erdélyi Magyar Néppárt Bihar megyei elnökének és Nagy József Barnának, a nagyváradi demokráciaközpont vezetőjének társaságában tartott ma sajtótájékoztatót a központi parlamenti irodában.
2016. augusztus 1. hétfő

Nyilatkozat a Bihar megyei RMDSZ-es polgármesterek és alpolgármesterek állásfoglalása kapcsán

Minekutána 2016 júniusában az RMDSZ Bihar megyei települési önkormányzati vezetői testületileg vették védelmükbe Szabó Ödönt az úgymond őt ért „nemtelen támadásokkal” szemben, várható volt, hogy a nevezett pártvezér beintésére ugyanők hasonlóképpen fognak felsorakozni Csűry István oldalán.
2016. július 26. kedd

Tőkés Józsefnek állítottak szobrot Málnásfürdőn – jelen volt az unoka, Tőkés László is

Első okleveles településként való említésének 650. évfordulóját gazdag műsorral ünnepelte július 23-án a háromszéki Málnás. Egyebek mellett szobrot állítottak Tőkés Józsefnek (1884–1951), a falu egykori iskolaépítő református lelkészének, a Sepsi Református Egyházmegye korabeli esperesének.
2016. július 26. kedd

Nyilatkozat Soltész Miklós államtitkár nagyváradi látogatása és sajtótájékoztatója vonatkozásában

Folyó év június 29-i válaszában Csűry István királyhágómelléki református püspök nyilvánosan kérte fel „a FIDESZ-KDNP nemzeti kormány felelőseit, hogy az általuk nevünkben delegált EU-képviselő (ti. Tőkés László) munkáját és káros tevékenységét vizsgálják meg közelebbről”.
2016. július 25. hétfő

Tusványosi körkép

Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke – számos más közéleti személyiséggel együtt – idén is részt vett a Tusványosként ismert rendezvényen, amelynek zárónapján Orbán Viktorral együtt volt előadója a nagy közönség- és médiaérdeklődéssel kísért fórumnak.
2016. július 25. hétfő

Orbán Viktor és Tőkés László megbeszéléséről

A XXVII. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Itthon Európában! című július 23-i délelőtti fórumát megelőzően Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke egy munkareggelin is találkozott.
2016. július 17. vasárnap

Nyilatkozat Csűry István informátori múltjának leleplezése tárgyában

Minekutána a múlttal való őszinte szembenézés jegyében és féltve szeretett Egyházunk jól felfogott érdekében – a legnagyobb sajnálattal – vállalkoztam arra, hogy püspökutódom, Csűry István titkosszolgálati múltját a nyilvánosság előtt felfedjem, egymást követő, sorozatos támadások záporoznak felém.
2016. július 12. kedd

A tisztulás és megújulás jegyében

Július 12-én magyar és román nyelvű sajtótájékoztatónak volt a helyszíne Tőkés László európai parlamenti képviselő nagyváradi irodája, melynek témájául az egyházi titkosszolgálati átvilágítások kiváltotta reakciók és egyéb aktuális kérdések szolgáltak.

összesen: 1324 db | 10 db/oldal

első vissza 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 következő utolsó

fényképek

Temesvári zarándoklat
10 éves az EMNT
Székelyek Nagy Menetelése
A Magyar Rektori Konferencia plenáris ülése Nagyváradon

videók

Tőkés László évértékelője a Magyar Televízióban, 2016. jan. 1-jén
Tőkés László brüsszeli felszólalása
Tőkés László portré az EuroparlTV-n
Tőkés László I.

ajánlott oldalak

Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács
Székely Nemzeti Tanács
EPP képviselőcsoport az Európai Parlamentben
FIDESZ
Fidesz Európa Parlamenti képviselőcsoportja
Orbán Viktor miniszterelnök honlapja
www.tokeslaszlo.eu | © Minden jog fenntartva, 2010