hírek

2022. május 20. péntek

Az új magyar köztársasági elnök beiktatása

2022. május 14-én Budapesten beiktatták hivatalába a Magyar Köztársaság a hatodik elnökét, Novák Katalint, akit március 10-én választott meg köztársasági elnöknek az Országgyűlés. Beiktatása előtt ökumenikus istentiszteletet tartottak a Kálvin téri református templomban, amelyen egyházi vezetők megáldották Magyarország új köztársasági elnökét.
2022. május 20. péntek

Kis körút Udvarhelyszéken

Május 8-án, vasárnap Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács szombaton újraválasztott elnöke az ügyvezető elnök, Sándor Krisztina társaságában részt vett az idén negyvenéves Szentegyházi Gyermekfilharmónia jubileumi ünnepségén.
2022. május 17. kedd

Az EMNT Küldöttgyűlésének zárónyilatkozata

Mi, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) 2022. május 7-én Sepsiszentgyörgyön megtartott Küldöttgyűlésének résztvevői, erdélyi magyar közösségünk jövője iránt érzett felelősségtudattal, nemzeti közösségünk és önrendelkezési harcunk iránti elköteleződéssel, kinyilvánítjuk:
2022. május 17. kedd

NEMZETI ÖSSZEFOGÁSSAL – AZ AUTONÓMIÁÉRT

Elnöki beszámoló és programbeszéd az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Küldöttgyűlésén, elhangzott Sepsiszentgyörgyön, 2022. május 7-én.
2022. május 17. kedd

EGYENES ÚTON – Beszámoló az EMNT sepsiszentgyörgyi Küldöttgyűléséről

Sepsiszentgyörgyön tartotta soron következő Küldöttgyűlését az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT). A jelenlévő küldöttek újraválasztották a szervezet elnökének Tőkés Lászlót, akinek munkáját ügyvezető elnökként továbbra is Sándor Krisztina, alelnökökként pedig Tiboldi László, Mátis Jenő, Nagy József Barna, Borbély Zsolt Attila és Kádár Imola segítik majd.
2022. április 17. vasárnap

Krisztus az élet és a világ világossága

Ünnepi köszöntés és jókívánság
2022. április 6. szerda

Új fejezetet kell nyitni az autonómiaküzdelemben

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács sajtóirodája Magyarországnak újra felelős kormánya van! címmel számolt be arról a kolozsvári sajtótájékoztatóról, amit ma tartott Tőkés László, az EMNT elnöke, Sándor Krisztina ügyvezető elnök, valamint és Csomortányi István, az Erdélyi Magyar Szövetség társelnöke. A magyarországi országgyűlési választást és a levélszavazatok begyűjtését kiértékelése, valamint a jelenleg is zajló romániai népszámlálás volt a téma.
2022. április 6. szerda

Áder János is köszöntötte Tőkés Lászlót

Orbán Viktor magyar miniszterelnök mellett Magyarország még hivatalban lévő köztársasági elnöke, ÁDER JÁNOS is köszöntőlevelet küldött Tőkés Lászlónak 70. születésnapja alkalmából.
2022. április 5. kedd

Ismét győzött a Fidesz-KDNP a magyarországi parlamenti választásokon

A 2022-es magyarországi országgyűlési választás a rendszerváltás óta eltelt időszak kilencedik általános parlamenti választása volt Magyarországon április 3-án. A választással egy időben népszavazást tartottak.
2022. április 5. kedd

Orbán Viktor levélben köszöntötte Tőkés Lászlót 70. születésnapján

Mellékeljük a magyar miniszterelnök levelét, amelyet Nagy János, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár hozott el és adott át Tőkés Lászlónak Nagyváradon, 2022. április 1-jén, egy díszmappában.

összesen: 2013 db | 10 db/oldal

első vissza 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 következő utolsó

fényképek

Temesvári zarándoklat
10 éves az EMNT
Székelyek Nagy Menetelése
A Magyar Rektori Konferencia plenáris ülése Nagyváradon

videók

Trianonról és az autonómiáról
TEMESVÁR 31. - Tőkés László, az EMNT elnöke
Tőkés László évértékelője a Magyar Televízióban, 2016. jan. 1-jén
Tőkés László brüsszeli felszólalása

ajánlott oldalak

Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács
Székely Nemzeti Tanács
EPP képviselőcsoport az Európai Parlamentben
FIDESZ
Fidesz Európa Parlamenti képviselőcsoportja
Orbán Viktor miniszterelnök honlapja
www.tokeslaszlo.eu | © Minden jog fenntartva, 2010